De Nijkerkse Stichting voor Hulp aan Tsjernobylkinderen probeert via sponsoren geld binnen te krijgen en naar gelang er geld binnen komt wordt het in overleg met de projecten ook weer uitgegeven, het ene jaar meer dan het andere jaar.

Er worden geen onkosten betaald aan de vrijwilligers in welke vorm dan ook. De reizen die we naar Belarus ondernemen betaalt de reiziger geheel privé!

Het RSIN nummer van de Nijkerkse Stichting voor Hulp aan Tsjernobylkinderen is 8090.50.791. Voor alle gegevens van het bestuur en beloningsbeleid zie Algemene Informatie.
Via onderstaande links kunt u de financiële jaarverslagen van de Nijkerkse Stichting voor Hulp aan Tsjernobylkinderen inzien.

Financieel jaarverslag 2020
Financieel jaarverslag 2019
Financieel jaarverslag 2018
Financieel jaarverslag 2017
Financieel jaarverslag 2016
Financieel jaarverslag 2015
Financieel jaarverslag 2014
Financieel jaarverslag 2013
Financieel jaarverslag 2012

Voor verdere informatie kunt u zich richten aan het bestuur van de Nijkerkse Stichting voor Hulp aan Tsjernobylkinderen, onze contactgegevens vindt u hier.